perjantai 28. marraskuuta 2014

Yhteys pätkii
Hostellilla ollut netti ongelmia. Nyt vihdoin taitaa toimia, ainakin hetkellisesti. Laitamme tähän nyt tiivistettynä viimeisistä kolmesta päivästä juttuja.
Pääsimme tekemään ensimmäistä kakkua, jonka nimi oli käännettynä valkoinen unelma. Unelma tosiaan olikin. Kuuteen pienehköön kakkuun tuli lähes kilo voita ja melkein saman verran valkosuklaata. Lisänä leivontarahkaa ja eri maitotuotteita. Kuivattuja karpaloita ja keksejä unohtamatta.

Sitten oli vuorossa macaronssien täyttäminen

 Kun olimme saaneet läjäpäin macaronsseja täytettyä siirryimme kasaamaan ja koristelemaan piparijoulukuusia. Haasteellista oli löytää sopivan kokoiset piparipalat kuusiin. Mutta lopputulos oli onnistunut.

Seuraavan päivän aloitimme pilkkomalla 5 kiloa kirsikoita. Pilkottuamme saimme tehtäväksi päällystää suklaalla ja mantelilastuilla jotkin perinteiset Tallinnalaiset leivokset, joiden nimiä emme muista.
Loppupäivä meni marsipaani koristeiden parissa.


Tänään perjantaina ensimmäinen työviikko on saatettu päätöseen. Viikko meni todella nopeasti ja kivaa on ollut. Alkaa pikkuhiljaa työpaikan rutiinit ja ympäristö tuntua tutummalta. Nyt viikonloppu lepoa ja suunnitelmissa olisi käydä vanhassa kaupungissa ja etsiä jokin kauneushoitola. Hieronta tekisi kyllä hyvää :)
Töissä tämä päivä meni jo tutuksi tulleiden joulupipareiden parissa :)



Tiia & Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti